Testimonials

Сто пати сум пробувала да водам планери разни и никогаш не ми успеало ко оваа година кога го земав вашиов за 2020. Немав појма колку не се познавам самата себе внатрешно, а со пишувањево во планеров го постигнав конечно тоа. You go girls !!!!

Стефанија Дејановиќ

Здраво, сакам прописно да Ви се заблагодарам за планерите. Се заљубив ❤️ Грижата со која беа испорачани, како беа пакувани, дизајнот на корицата, совршениот распоред внатре 😍 Од мене имате големо БРАВО! Повеќе не би купила друг планер.

Марина Георгиева

За себе знам дека секоја година го чекам моментот за да го порачам планерот! Од првата година кога започнавте и еве со нетрпение го очекувам 🙂 радост како дете со новогодишно пакетче! 🤗

Марија Јовановска

Толку ми е преубав... ❤️ и ме исполни со позитивна енергија планеров, и ме инспирира да сакам навистина да испланирам се сега 😁

Даниела Трајановска

Квалитетот е одличен, боите се така нежно суптилни и смирувачки. Баш има се она што сакав да има (приоритети, финансии, личен раст, добро распоредени денови). Боиве и креативноста на корицава се предобри!! Бравооо!! Заслужувате добра препорака и многу светла и успешна иднина!!

Ангела Пејовска

Колекција Тематски Дневници

Дневник за рецепти

Take a look inside...

Внатрешни Страници

Free Downloads

Месечни Календари

The Daydream Co. е македонски бренд основан во 2017 година кој низ страниците на своите внимателно дизајнирани производи има за цел да придонесе кон организирано и продуктивно секојдневие.

КОНТАКТ

Нема производи во кошничката.